Slenderen

Slenderen is een bijzonder trainingsprogramma waarbij u door middel van 6 bewegingstafels uw gewrichten soepel maakt, uw spieren verstevigt en uw bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Elke tafel is bedoeld voor specifieke spiergroepen. Doordat uw lichaamsdelen op de tafels rusten hoeft uw lichaam geen weerstand te overwinnen, waardoor u geen spierpijn krijgt of vermoeid of bezweet raakt. 1 Uur slenderen staat gelijk aan 7 uur grondgymnastiek. Ideaal dus voor mensen die niet kunnen of willen bewegen.

Voor wie zijn de bewegingsbanken?

Voor jong en oud vanaf 16 jaar, man of vrouw ongeacht de fysieke conditie, maar ook mensen met rug- of schouderklachten, fybromyalgie, reuma en artrose hebben veel baat bij het slenderen. Het is geen zware training en na afloop voelt u zich heerlijk ontspannen en fit. Ook bij stress en spanning voelt zich heerlijk relaxed.

Hoe werken de bewegingsbanken?

U werkt op 6 verschillende tafels

  1. de zandzak tafel: 1000 heupbewegingen. Verstevigt en verslankt de taille, buik, heupen, bovendij en kuiten en verbetert de vorm van het zitvlak en helpt cellulitis verspreiden.
  2. benentafel: simuleert 3km wandelen. Doorbloeding van de onderbuik, verstevigt en verslankt het been, binnenkant van de dijen, buik en verbetert de vorm van het zitvlak.
  3. sit up tafel: 90 sit ups. Verstevigt en verslankt de buik, kuiten, bovendij en versterkt de onderrug.
  4. taille buik heup tafel: 900 achterwaartse been heffingen. Verstevigt en verslankt de taille, buik en heupen. Versterkt de onderrug en verbetert de vorm van het zitvlak. Helpt cellulitis verspreiden.
  5. stretch tafel: verstevigt en verslankt de bovenarmen en bovenrug. Versmallen van het middenrif en buikomtrek en verstevigen van de dijen.
  6. relax tafel: Stimuleert de bloedsomloop, breekt cellulitis af en helpt overtollig water en afvalstoffen te verwijderen.

Neem de proef op de som en maak een afspraak voor een proefles.

Kledingadvies

Prettig zittende kleding, sportsokken, handdoek, geen riem en sieraden.

Wij helpen u op weg naar een gezondere leefstijl waar u zeker op langere termijn van kunt profiteren en genieten.